Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6974751836

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’21

Η μόδα φέτος στα χρώματα των μαλλιών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς βλέπουμε να αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες αφού φέρνει στο προσκήνιο αποχρώσεις από πολύ σκούρες γήινες,χάλκινες και ζεστές ξανθές ως τις κατάξανθες Bleach Blond.

Για κάθε μια από τις παραπάνω αποχρώσεις σίγουρα ταιριάζει και μια τεχνική Baleyage,French Baleyage,Baby lights η οποία θα σου δώσει ένα πιο εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Τα baleyage κλέβουν την παράσταση αφού η μόδα τα κατατάσσει στα απόλυτα hair trend για ακόμη μια σεζόν,όμως δεν θα μπορούσαν να λείπουν κάποιες παραλλαγές.

Φέτος τη μεγάλη διαφορά την κάνουν οι σκούρες αποχρώσεις που συναντάμε στην καλοκαιρινή παλέτα,σοκολατί ανοιχτό ως σκούρο με baleyage χάλκινο,μελί ή χρυσό.

FRENCH BALEYAGE

Θα έλεγα ότι τα <<απαλά>>σβησίματα και οι κοντινές αποχρώσεις μεταξύ τους ή αλλιώς τα French Baleyage είναι η επικρατέστερη τάση η οποία ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες αφού σου επιτρέπει να επιλέξεις την ιδανική απόχρωση για σένα ανεξάρτητα αν είσαι μελαχρινή καστανή ή ξανθιά.

Σίγουρα η επιστροφή στις φυσικές αποχρώσεις ευνοεί τις μελαχρινές αλλά και τις λάτρεις του λαμπερού μαύρου που σε συνδυασμό με ένα Wet-look styling θα πετύχουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Υπάρχει ένα δυναμικό Come-Back των ginger και χάλκινων αποχρώσεων όπως και των έντονων πορτοκαλί που περπάτησαν στις πασαρέλες μοντέλα των διάσημων σχεδιαστών,Christian Dior,Channel,Celline.

MONEY PEACE

Money Peace ονομάζετε η νέα τάση για εσένα που θέλεις μερικές τούφες πιο ανοιχτές μόνο στο περίγραμμα του προσώπου σου και τα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις είναι πολλά με επικρατέστερα στις προτιμήσεις τα ανοιχτά ξανθά και τα παστέλ,ροζ,μωβ,μπλε.

BLEACH BLOND

Δεν θα μπορούσε να λείπει το Bleach Blond από τις προτάσεις των ειδικών για αυτή τη σεζόν,εξάλλου το πλατινέ ξανθό ήταν ανέκαθεν το χρώμα που πολλές γυναίκες υιοθετούσαν το καλοκαίρι.

2 Replies on ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ’21

Leave a Reply

Your email address will not be published.