Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6907207117

Back to cool

“Back to cool”, είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου.

Αφού περάσαμε όλοι μια περίοδο διακοπών, ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, ότι δηλαδή συνεπάγεται το ελληνικό καλοκαίρι, έφτασε ο Σεπτέμβρης που είναι ο μήνας της επιστροφής:

  • Back to work
  • Back to school
  • Back to cool

Ο ήλιος και η θάλασσα έχουν αφήσει τα σημάδια τους θα λέγαμε στα μαλλιά σου. Στην όψη είναι πιο ανοιχτόχρωμα και θαμπά και στην υφή πιο ξηρά.

Η απόχρωση των μαλλιών αλλάζει και δημιουργείται η ανάγκη για μια υπηρεσία “Back to cool” στο κομμωτήριο.

“Back to cool”σημαίνει να δημιουργήσεις στα μαλλιά σου μια ψυχρή απόχρωση, με βαφή ή Baleyage ή να επιστρέψεις στην απόχρωση που είχες, ισορροπώντας το χρώμα σου όποια και αν είναι η απόχρωσή του nude, jinjer, κόκκινο, ακαζού ή ξανθό, διώχνοντας από πάνω τα έντονα ρεφλέ που σου πρόσθεσε ο ήλιος, η θάλασσα ή η πισίνα.

Μπορείς να επιστρέψεις στη φυσική απόχρωση των μαλλιών σου, κάτι που υιοθετούν όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και selebrities. Mην ξεχνάς όμως, ότι τα Hair Trends επιβάλουν σίγουρα δύο αποχρώσεις στα μαλλιά σου.

Μία “Back to cool” υπηρεσία μπορεί να γίνει με δύο αποχρώσεις ή με δύο διαφορετικές τεχνικές όπως French Baleyage, Baby Lights, Foilyage Technique, Sunkissed.

Ό,τι και αν προτιμά η κάθεμιά μας, ο Σεπτέμβρης είναι «μήνας περιποίησης» των μαλλιών μας. Μας βρίσκει να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο για μία υπηρεσία χρώματος, για θεραπεία ενυδάτωσης, αναδόμησης ή για κούρεμα.

Kλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο σου και απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία της υπηρεσίας Back to Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published.