Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6974751836

FRENCH GLOSSING

Το French-Glossing εiναι η απόλυτη τάση της νέας σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας ’21-’22 και φέρει την υπογραφή της κορυφαίας εταιρίας επαγγελματικών προιόντων της L’Oreal Professionnel Paris .

H L’Oreal Proffessionnel Paris γεννήθηκε στο Παρίσι το 1909 από τον χημικό Eugene Schueller και από τότε βρίσκεται στην κορυφή παρέχοντας στους επαγγελματίες κομμωτές πρωτοποριακές καινοτομίες.

Το French Glossing είναι η νέα επαγγελματική υπηρεσία κομμωτηρίου που προσφέρει στα μαλλιά σου φυσικό αποτέλεσμα με διαβάθμιση,λάμψη και βαθιά περιποίηση.

Ταιριάζει στις γυναίκες όλων των ηλικιών καθώς συνδυάζει δυο τεχνολογίες,την μόνιμη βαφή στη ρίζα για κάλυψη των λευκών (αν υπάρχουν) και το glossing στα μήκη και τις άκρες το οποίο γίνεται με προιόν βαφής χωρίς αμμωνία για να χαρίσει στα μαλλιά 30% περισσότερη θρέψη ενώ το όξινο PH της προσφέρει λαμπερό φινίρισμα με διάρκεια ως 6 εβδομάδες.

Σου δίνει πολλές επιλογές για συνδυασμούς αποχρώσεων καθώς τα μαλλιά σου είναι ήδη πιο ανοιχτά στα μήκη και τις άκρες μετά το καλοκαίρι,έτσι ο κομμωτής-τρια σου θα σου προτείνει τις ιδανικές αποχρώσεις για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πολυδιάστατο αποτέλεσμα με διαβάθμιση και απόλυτη λάμψη.

Αν παρατηρήσεις τα φυσικά μαλλιά θα δεις ότι τα μήκη και οι άκρες είναι τουλάχιστον ένα τόνο πιο ανοιχτά από τη ρίζα,και η τεχνική French Glossing δημιουργήθηκε με σκοπό την διαβάθμιση του

χρώματος που θα χαρίζει φυσικότητα στα μαλλιά σου και Γαλλική φινέτσα.

Το French Glossing έχει ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και αγαπήθηκε τόσο από τις γυναίκες όσο και από τους κομμωτές,βρες και εσύ το κοντινότερο κομμωτήριο-συνεργάτη L’Oreal Professionnel Paris και ξεκίνα το δικό σου ταξίδι με προορισμό τη Γαλλική κομψότητα και λάμψη.

EΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.