Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 6974751836

Νέες τάσεις για τα μαλλιά χρώμα ‘2ο-’21

Μαζί με τη νέα χρονιά που πλησιάζει σε λίγες μέρες, έρχονται και οι νέες τάσεις για τα μαλλιά.

Με τα κομμωτήρια κλειστά για 6 εβδομάδες, σίγουρα τα μαλλιά μας πέρασαν δύσκολα. Τώρα όμως είναι η στιγμή που μπορούμε να επισκεφθούμε τον αγαπημένο μας κομμωτή-τρια, για να κάνουμε την πολυπόθητη αλλαγή.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ που έχεις καστανές αποχρώσεις …

BALEYAGE hazelnut

Οι αποχρώσεις του φουντουκιού ήταν πάντα από τις πιο αγαπημένες των γυναικών, για σένα που έχεις καστανά μαλλιά,είναι η πιο hot τάση για το 2021.

Ένα baleyage σε αυτές τις αποχρώσεις,θα τονίσουν το κούρεμά σου και θα κάνουν ένα υπέροχο παιχνίδι, με το ζεστό καστανό χρώμα των μαλλιών σου.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ BRONDE

Αν έχεις αρκετά σκούρες αποχρώσεις  στα μαλλιά σου,τότε ο συνδυασμός 2-3 αποχρώσεων και διαφορετικών τεχνικών,είναι η ιδανική επιλογή για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μπορείς να συνδυάσεις μία καστανή ανοιχτή απόχρωση με μία χρυσή και η ενδιάμεση απόχρωση που θα ενώσει αυτές τις δυο να είναι ένα ζεστό ή ψυχρό ξανθό σκούρο.

Επίσης ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών όπως..baleyage, baby lights, highlights,evening shadow,θα ενώσει με ένα μοναδικό τρόπο τις αποχρώσεις μεταξύ τους.

COOPER ‘Η ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ;

Όποια απόχρωση και αν προτιμάς ή σου ταιριάζει περισσότερο από αυτές τις δύο τότε το 2021 θα είναι η χρονιά σου. Η επιστροφή των ginger, cooper, και dark red color, θα γίνει ίσως η αλλαγή που θα σου φτιάξει τη διάθεση, την νέα χρονιά.

Όποια τάση  και αν επιλέξεις όταν πας κομμωτήριο θυμήσου πριν φύγεις να προμηθευτείς τα προϊόντα περιποίησης, για την φροντίδα των μαλλιών σου στο σπίτι, προκειμένου να διατηρήσεις την απαλότητα και την ενυδάτωση, για πολύ καιρό, σαν να έφυγες μόλις από το κομμωτήριο.

Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Το 2021 να το υποδεχτούμε με χαρά, αισιοδοξία, και πολλά χαμόγελα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.