Το κομμωτήριο

Salon Emotion

Το “Papadopoulou Coiffure” είναι ένα κομμωτήριο που έχει σχεδιαστεί σαν χώρος και φιλοσοφία πάνω στην κατεύθυνση του Salon Emotion. Στο χώρο της διάγνωσης ο Σύμβουλος – Κομμωτής, θα ακούσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Η Προσωπολογία – Χρωματολογία καθώς και οι τάσεις της μόδας κάθε σεζόν, τόσο για τα μαλλιά όσο για τα ρούχα και το μακιγιάζ, βοηθούν τον κομμωτή-τρια να δημιουργήσει την ιδανική πρόταση για εσάς.

Δεν υπάρχουν πια μυστικές συνταγές στο βαφείο. Το Color Bar βρίσκεται στο κέντρο του σαλονιού και μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μίξεις των χρωμάτων.

Η όμορφη εμπειρία ολοκληρώνεται με συμβουλές για το styling και την περιποίηση των μαλλιών σας, προκειμένου να έχετε υγιή και λαμπερά μαλλιά εως την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο.

Η Ομάδα μας

Με γνώση και εμπειρία τριάντα ετών και υψηλή τεχνική κατάρτιση, τόσο της ιδιοκτήτριας Γιώτας Παπαδοπούλου, όσο και των συνεργατών της, σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε τις προσωποποιημένες προτάσεις και υπηρεσίες μας.

Γιώτα Παπαδοπούλου

Expert Art Director

Γιώτα Αναστασοπούλου

Senior Stylist - Υπεύθυνη τμήματος Μακιγιάζ & Περιποίησης Φρυδιών

Γιούλη Μουσκεφτάρα

Senior Stylist

Μαυροπούλου Μελπομένη

Υπεύθυνη τμήματος Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Ονυχοπλαστικής

Επισκεφτείτε το χώρο μας

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στο χώρο μας και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Βρισκόμαστε στην οδό Εθνικής Αντίστασης 32 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, όπως επίσης και για να κλείσετε ραντεβού για την επίσκεψή σας, είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 23330 24110.